Rapaille gaat een allerlaatste keer 'los', in het Flora Theater. Be there!
Rapaille gaat een allerlaatste keer 'los', in het Flora Theater. Be there! Foto:

Levensgenieters welkom op allerlaatste Rapaille feestje

DELFT - Zaterdag 20 juli brengt het Rapaille Collectief haar allerlaatste muzikale ode aan Delft. Samen met muzikale vrienden als Ruji, Dann Hill en David Laughton worden vijf fantastische jaren afgesloten. Locatie: Flora Theater, van 21.00 uur tot 01.00 uur. Natuurlijk is voor levensgenieters, danskoninginnen en bon vivants de entree geheel gratis.
Waar anders dan in de oude seksbioscoop van Delft? Het Delftse Rapaille Collectief viert de afgelopen succesvolle jaren in de setting die haar zo goed past. Nostalgisch, bakken met sfeer en ruimte voor een menigte levensgenieters. Tijd voor één laatste knaller. "Nog één keer samen genieten van dat heerlijke sfeertje: gek doen, dansen en een feestje bouwen." Feestvieren doe je met vrienden. Daarom hebben de mannen en dame van Rapaille veel muzikale vrienden uitgenodigd. Dann Hill brengt de avond op gang, DJ David Laughton draait tropische tunes en gastmuzikanten stappen naast Rapaille op het podium. Van oude rockers tot Syrische talenten. "Nog één keer de boel op stelten zetten, samen met het publiek."
Rapaille ontstond in 2014 als driekoppig vertellerscollectief tijdens Delft Fringe. Al snel sloten muzikanten, schrijvers en zangers aan. Dat resulteerde in een bont gezelschap van acht podiumartiesten. Met als belangrijkste doel: samen met het publiek een intiem feest bouwen. Dat gebeurde in het theater, maar bijvoorbeeld ook als voorprogramma van Typhoon. Na vijf toffe jaren is het tijd voor nieuwe muzikale avonturen. Vrienden, liefhebbers en muziekvrienden zijn van harte welkom. Evenals de bezoekers van Westerpop die na een fijne festivalmiddag een extra feestje mee willen pakken. Toegang voor de avond is gratis. Meer informatie over Rapaille en de Laatste Ronde is te vinden op www.wijzijnrapaille.nl en Facebook.