Jong en oud geniet tijdens de familiedag bij Sparta Rotterdam op Het Kasteel
Jong en oud geniet tijdens de familiedag bij Sparta Rotterdam op Het Kasteel Foto:

Familiedag op Het Kasteel

REGIO - Zaterdag 20 juli staat de familiedag op het programma bij Sparta Rotterdam. Deze familiedag is gratis te bezoeken voor iedereen die Sparta een warm hart toedraagt.

De familiedag begint met de spelerspresentatie, hét moment om de nieuwe en huidige selectiespelers te begroeten. Direct hierna, om 13.00 uur, begint de oefenwedstrijd tegen NAC Breda. Dit duel is door iedereen gratis te bezoeken. De Denis Neville- en Kasteeltribune zijn geopend voor alle toeschouwers. Bij grote drukte zal ook de Bok de Korver-tribune geopend worden. Na de wedstrijd vinden er allerlei activiteiten op het terrein rondom het stadion plaats, leuk voor jong en oud. Zo kan in de Kasteeltuin een potje footgolf gespeeld worden en staan er oud-Hollandse spellen klaar. Om 16.00 uur staat voor vele Spartanen een hoogtepunt op de planning. Alle fans krijgen de mogelijkheid om een handtekening te scoren van zijn/haar favoriete Sparta-speler.
Parkeren kan op zaterdag 20 juli gratis op parkeerplaats P5. Indien u met het Openbaar Vervoer komt, adviseren wij tramlijn 8 (stopt voor Het Kasteel), bus 38 (stopt op de Beukelsbrug) of de metro (stopt bij Marconiplein). Updates over de Familiedag? Zie de website en social media kanalen van Sparta Rotterdam. Schema: 12.00 uur Stadion geopend, 12.50 uur Spelerspresentatie, 13.00 uur Sparta Rotterdam – NAC Breda, 14.45 uur Start activiteiten op het voorplein, 15.00 uur Start rondleidingen in Het Kasteel (ingang Brasserie Kasteel Spangen), 15.15 uur Andro Knel Bokaal, 16.00 uur Start handtekeningensessie, 17.30 uur Einde Familiedag.