Emke en Linda hebben koffers te over voor de ware vakantieganger!
Emke en Linda hebben koffers te over voor de ware vakantieganger! Foto:

Stuivenga: hét adres voor al je koffers en tassen

DELFT - De vakantie staat voor de deur… heerlijk! De hoogste tijd om je koffers te pakken. Bij Stuivenga vind je de grootste collectie koffers en reistassen. En met meer dan 73 jaar ervaring in de lederwaren weten ze bij Stuivenga waar ze over praten.

Van onverwoestbare hardschalige koffers van Samsonite tot zachte handbagage trolley's voor onder de vliegtuigstoel. Of wat dacht je van de soepele bagage van het ijzersterke merk Eastpak? Deze reistassen lenen zich perfect voor een auto- of treinvakantie.

Advies en service
Naast het brede aanbod in koffers en reistassen staat Stuivenga garant voor het beste persoonlijke advies en de grootst mogelijke service. Zo bezorgen ze binnen Delft en omstreken elke aankoop GRATIS bij je thuis. In de meeste gevallen zelfs al binnen twee uur. Wauw, dat is nog eens handig! Zo hoef jij niet met je nieuwe koffer(s) te sjouwen en kun je dezelfde dag nog beginnen met pakken voor je vakantie.

Webshop
Deze service bieden wij ook aan op de vernieuwde webshop. Dus, heb je iets moois gezien op de website? Laat het dan dezelfde dag nog thuis bezorgen. Zo hoef je helemaal de deur niet meer uit en kun jij je lekker voorbereiden op de vakantie.

Kortom, voor de mooiste koffers, reistassen én de beste service moet je zeker naar Stuivenga op de Gasthuislaan 58-60. En neem ook eens een kijkje in de Stuivenga Outlet op de Wijnhaven 14.
Kijk voor de openingstijden van Stuivenga en de Stuivenga Outlet op www.stuivengalederwaren.nl

Stuivenga Lederwaren
Gasthuislaan 58-60
2611 RB Delft
T: 015-2123321