Schaapskudde Vockestaert Midden-Delfland (Foto: Jeannemieke Hectors)
Schaapskudde Vockestaert Midden-Delfland (Foto: Jeannemieke Hectors) Foto: Jeannemieke Hectors

Foto-expositie Natuur in Midden-Delfland

DEN HOORN - Jeannemieke Hectors exposeert tot en met zaterdag 31 augustus foto's van landschappen en dieren in Midden-Delfland. Locatie: de Bibliotheek Den Hoorn.

Midden-Delfland: boerenlandschap, groen, oude kreken en kanalen en recreatiegebied. Kan je in daar iets vinden dat mooi is? Dat bijzonder is? Dat prikkelt? Natuurlijk!

In deze expositie zie je in de lente de weidevogels in het natuurgebied de Vlietlanden, in de zomer kom je de Schaapskudde Vockestaert Midden-Delfland tegen in de zuidrand van Midden-Delfland en zie je koeien in het weiland. In de herfst is het genieten van de verstilling in het (natte) landschap en hoewel het in de winter lijkt of alles in rust is, verdedigen meerkoeten nog steeds hun territorium. Midden-Delfland is het groene hart tussen Den Haag, Delft, Vlaardingen en Schiedam. Een gebied dat met veel liefde en heel veel inzet van boeren, burgers en diverse vrijwilligersorganisaties in stand wordt gehouden. Kom kijken en geniet van de diversiteit van Midden-Delfland tijdens de openingstijden van de Bibliotheek Den Hoorn, gevestigd aan het Fluitekruid 62.