Delft Chamber Music Festival 2019

DELFT - In 2018 vond voor de 22e keer het sfeervolle Delft Chamber Music Festival plaats onder artistieke leiding van violiste Liza Ferschtman.

In tien dagen klonk – tijdens meer dan 20 concerten met als overkoepelende thema LIEFDE – prachtige kamermuziek op sfeervolle locaties in en rond de historische binnenstad van Delft. Het was in alle opzichten een 'warme' editie met in totaal meer dan 9000 bezoekers. Bezoekers die met volle teugen genoten van de sfeer en de bijzondere locaties.
Bariton
Voor het komende festival draagt Liza de programmering voor één jaar over aan bariton Thomas Oliemans. Na 12 jaar artistiek leiderschap van het zomerfestival last Liza een pauzejaar in om nieuwe ideeën en inspiratie op te doen. Ze blijft wel als artistiek leider verbonden aan het festival. Thomas over zijn benoeming: "Ik verheug me erop om een mooie editie met internationale topmusici samen te stellen, alles in de geest van Liza."

Het kamermuziekfestival vindt dit jaar plaats van donderdag 25 juli t/m zondag 4 augustus 2019. Bestel uw kaarten online.

Lijm & Cultuur
Zaterdag 27 juli staat bij Lijm & Cultuur weer een traditionele anders dan andere festivalproductie geprogrammeerd: Notturno, Orpheus ná de onderwereld.
Er kan worden gekozen voor een vroege of een late voorstelling. Beide voorstellingen kunnen worden gecombineerd met een diner achteraf respectievelijk vooraf. Meer informatie: https://delftmusicfestival.nl/nl