De nieuwe commissaris, Frank Franse
De nieuwe commissaris, Frank Franse Foto:

Frank Franse in Raad van Commissarissen
Rabobank Zuid-Holland Midden

DELFT - Frank Franse is 25 juni door de ledenraad benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Rabobank Zuid-Holland Midden.

Samen met vier andere commissarissen ziet hij toe op het gevoerde beleid van de bankdirectie. Frank Franse begon zijn loopbaan in het management van AEGON en heeft diverse leidinggevende functies bekleed in de financiële dienstverlening. Sinds 2015 is Frank Franse algemeen directeur-bestuurder van uitvaartonderneming Eer & Volharding, het uitvaartbedrijf van de coöperatieve uitvaartverenigingen De Laatste Eer in Delft en CUVO/De Volharding in Den Haag. Daarnaast is hij sterk verbonden met de regio waarin Rabobank Zuid-Holland Midden actief is. Hij woont in het gebied, is betrokken bij verschillende sportverenigingen en activiteiten van verschillende organisaties in Delft, Den Haag en omgeving. Bijvoorbeeld in de vorm van het helpen bij het toekennen van financiële ondersteuning op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg en andere maatschappelijk doelen. Hij is ook regelmatig te zien te spotten bij diverse netwerkbijeenkomsten, waaronder die van VNO-NCW.

Positief-kritisch
Frank is sinds enkele jaren lid van de ledenraad van Rabobank Zuid-Holland Midden. Over zijn nieuwe rol bij de Rabobank: "Het is een mooie organisatie, die goed verankerd is in deze regio. Het is een enerverende tijd voor de Rabobank en ik wil met een positief-kritische blik de Rabobankvisie verder helpen uitrollen."