Robert van Leeuwen is supertrots op zijn PLUS in Den Hoorn (Foto: Koos Bommelé)
Robert van Leeuwen is supertrots op zijn PLUS in Den Hoorn (Foto: Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

PLUS Van Leeuwen zet vol in op klanttevredenheid

DEN HOORN - PLUS Van Leeuwen gaat ten volle voor haar klanten. Maar bent u op de hoogte van alle PLUSjes die de vestiging aan de Leeuwenberg 1 te Den Hoorn voor u in huis heeft?

Bij velen van u is het bekend dat wij een service supermarkt van de PLUS formule zijn. Maar wist u ook dat PLUS Van Leeuwen haar eigen bakkerij heeft, waar dagelijks brood en banket wordt gebakken en gemaakt voor de eigen winkel? En dat u ook gebak voor een feestje kan bestellen, in allerlei soorten, maten en smaken?

Laagblijvers
Wist u ook dat wij bij veel groente- en fruitartikelen én bepaalde bake-off artikelen altijd de laagste prijs hanteren? Dit noemen wij onze 'laagblijvers'! U betaalt voor bijvoorbeeld vier Kaiser-broodjes slechts 80 cent. Daarnaast hebben we nog veel meer artikelen in de schappen die ook vallen onder de noemer laagblijvers, dus u betaalt voor het gros van uw boodschappen niet teveel.
Wist u ook dat we als PLUS supermarkten in Nederland alweer uit zijn geroepen tot klantvriendelijkste supermarktketen?
En dat we daarnaast ook nog eens verkozen zijn tot de meest maatschappelijk verantwoorde supermarktketen?

Express delivery
Wist u ook dat wij een service hebben, een zogenaamde express bestelling, die ervoor zorgt dat u uw online boodschappen bestelling al na twee uur in huis heeft?

En dat wij al 8 jaar op rij uitgeroepen zijn tot de beste wijnsupermarkt van Nederland?
Wist u - last but not least- dat wij in Den Hoorn voor kwaliteit en net dat beetje extra service gaan? Kortom: wij willen voor u altijd de beste prestatie neerzetten, dus kom of blijf uw boodschappen doen in uw gezellige PLUS supermarkt in Den Hoorn!