Wie wordt hier verbaal door Charles van Harling belaagd?
Wie wordt hier verbaal door Charles van Harling belaagd? Foto:

Win kaarten voor musicalsensatie Mamma Mia!

DELFT - Mamma Mia! is de internationale musicalsensatie die je meeneemt in een zorgeloze zomer vol plezier. Het is een onweerstaanbaar verhaal vol humor, vriendschap en liefde. Wereldwijd hebben al meer dan 60 miljoen mensen deze show in hun hart gesloten.

Een moeder. Een dochter. Drie mogelijke vaders. Dochter Sophie staat op het punt te trouwen, terwijl haar moeder op een mooi Grieks eiland met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie, die door haar echte vader 'weggegeven' wil worden, probeert uit te vinden wie van de drie mannen dat is.

De ultieme feel-good musical met de hits van ABBA is te zien in het Beatrix Theater te Utrecht. En vergeet niet, Mamma Mia! stopt in september, dus het is één van de laatste kansen om deze heerlijke musical te gaan zien.
Wat schreef de pers over deze musical?
Trouw: 'ABBA-formule nog niet uitgewerkt'.' Theaterkrant: 'Feestelijke musical over sterke vrouwen.' De Volkskrant: 'Mamma Mia! blijft een fijne musical.' De Telegraaf: 'Musical Mamma Mia! blijft een vrolijk hitfeestje.'

Prijsvraag
Het Kasteeltje en Delft op Zondag mogen 2 kaarten weggeven voor een Mamma Mia!- voorstelling, doordeweeks in de maanden juli en augustus 2019. Wat moet je daarvoor doen? Gewoon even het antwoord op de volgende vraag mailen naar het bekende e-mailadres: maakkansopkaarten@delftopzondag.nl

-Welke bekende musicalster en hoofdrolspeler in Mamma Mia! wordt door Charles van Harling (zie foto) geïnterviewd?

P.S.: Vergeet niet te vermelden op welke doordeweekse dag jij het liefst naar Mamma Mia! zou willen gaan.