Spinnen op het Delftse marktplein voor DVA, sportieve inzet voor een goed doel!
Spinnen op het Delftse marktplein voor DVA, sportieve inzet voor een goed doel! Foto:

Lions Club Delft steunt Stichting DVA

DELFT - Op zondag 8 september organiseert de Lions Club Delft een spinning-event op het Marktplein, van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Huur een spinningfiets voor een uur en fiets met je eigen sponsors een mooi bedrag bij elkaar onder het motto 'Een tientje voor een vriendje'.

Spinning-event
Al tweemaal eerder werd dit door de Lions georganiseerd voor het goede doel. Dit jaar is Stichting Delftse Vakantie Activiteiten het goede doel. Een groot aantal kinderen in Delft kan in de zomervakantie niet met vakantie. Stichting DVA maakt dat met bijna 100 vrijwilligers mogelijk voor een periode van tien dagen. Vorig jaar deden meer 300 kinderen per dag mee. Door mee te spinnen en je te laten sponsoren maak je dat ook financieel mogelijk. Door alleen maar aan je eigen vakantie te denken, zal je met veel plezier een uurtje, of langer, want dat mag ook, willen meefietsen onder leiding van professionele coaches. Een uur fietsen kost 10 euro. We stimuleren iedere deelnemer om tenminste 10 sponsors te strikken, zodat je met jouw uurtje fietsen minimaal 100 euro binnen weet te slepen. Ieder kind verdient een actieve en zorgeloze vakantie!

Aanmelding
Vanaf heden is aanmelding mogelijk via de site www.club-sportsartfitness.nl ofwww.lionsactiesdelft.nl Schrijf in als individu, ook deelname als bedrijf of team is mogelijk. Kunt u of wilt u niet spinnen, ook dan is meedoen als sponsor voor het goede doel toch nog steeds heel goed mogelijk. Voor meer informatie stuurt u een mail naar: info@lionsactiesdelft.nl
Lions zijn mensen die zich belangeloos inzetten om lokaal en wereldwijd anderen te helpen die hulp nodig hebben, hulp waarin niet door de reguliere kanalen wordt voorzien. Interesse om lid te worden van de Lions Club? Neem dan contact met ons op: delft@lions.nl