Deelnemers aan de speciale modeshow tijdens de feestweek van woonzorgcentrum Lindenhof (Foto: Gerard Vellekoop)
Deelnemers aan de speciale modeshow tijdens de feestweek van woonzorgcentrum Lindenhof (Foto: Gerard Vellekoop) Foto: Gerard Vellekoop

Feestelijke viering 30-jarig jubileum Lindenhof

DELFT - Vrijdag 28 juni jl. was voor Woonzorgcentrum Lindenhof een mijlpaal, want op die dag werd de jubileumleeftijd van 30 jaar gevierd!

Er werd ruim stil gestaan bij het jubileum. De hele week, van maandag 24 tot en met vrijdag 28 juni, stonden er feestjes en activiteiten op de kalender voor bewoners, familie, mantelzorgers, medewerkers, vrijwilligers en bezoekers.

Bezoek burgemeester
Op vrijdag 28 juni, de precieze jubileumdag, werd de Lindenhof verblijd met een bezoek van Marja van Bijsterveldt-Vliegenthart, burgemeester van Delft. Samen met Diny de Bresser, bestuurder Pieter van Foreest en locatiemanager Pieta Wilterdink stond zij middels een mooie speech stil bij 30 jaar Lindenhof. Na alle warme woorden werd een heerlijke lunch genuttigd. Later op de dag genoot iedereen van de musical 'My Fair Gold Lady' en daarna gaf het koor Op de Bolle Wang nog een fantastisch optreden ten beste.

Thema
Dertig jaar is een parelen huwelijk en in de Gouden Eeuw schilderde Johannes Vermeer het Meisje met de Parel. De slogan luidde dan ook: 'Lindenhof, het Pareltje van De Gouden Eeuw'. Het hele jaar staan de activiteiten binnen Lindenhof in teken van dit thema, met als hoogtepunt de feestweek.

Modeshow
De gehele week was het een groot feest met allerlei activiteiten. Er werd een modeshow gehouden van heden tot De Gouden Eeuw. Ook kon iedereen die zich geroepen voelde zijn of haar taartbakkunsten botvieren tijdens de speciale 'Heel Lindenhof Bakt'-wedstrijd. Verder werd er ook kunstzinnig uitgepakt: er zijn mooie schilderijen gemaakt, er werd genoten van films en er werden enkele workshops gevolgd.
Woonzorgcentrum Lindenhof kijkt met trots terug op een zeer geslaagde feestweek!