Alzheimer DWO zoekt voorlichters

DELFT - Met het streven naar een dementievriendelijke samenleving heeft Alzheimer Delft-Westland-Oostland meer voorlichters nodig!

Er zijn verschillende voorlichtingsactiviteiten. Het kan gaan om het bemensen van een stand bij lokale evenementen of voorlichting geven bij maatschappelijke organisaties, sportverenigingen, het midden- en klein bedrijf enz.
Een voorlichter heeft dan ook gedegen kennis over dementie. Dit kan zijn vanuit de opleiding, het werk of praktijkervaring. Een voorlichter is het visitekaartje van Alzheimer Nederland, is representatief en kan goed in het openbaar spreken. De doelgroepen variëren en binnen het team kijken we naar wie goed kan aansluiten bij de desbetreffende doelgroep. Je bent lid van een enthousiast team voorlichters en vanuit Alzheimer Nederland krijg je nog een training.
Meer weten over deze vrijwilligersfunctie? mail ons jouw motivatie en ervaring via S.Poll@alzheimervrijwilligers.nl. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op.

Sinds 1984 vraagt Alzheimer Nederland landelijk aandacht voor de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie.
De Regionale afdeling Delft-Westland-Oostland organiseert Alzheimer Cafés voor de inwoners van de gemeenten Delft, Westland, Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp en Midden-Delfland.