Op spreekuur bij de redacteur


DELFT - Heeft u iets op uw lever waar u in de Delft op Zondag over wil vertellen? Of vindt u dat er een bepaald artikel of bepaalde rubriek mist?

Vanaf volgende week donderdag 4 juli houdt redacteur Ruud Stift elke week op donderdagmiddag spreekuur bij OPEN aan het Vesteplein 100. Hij zit daar klaar voor al uw vragen, opmerkingen en wat dies meer zijt van 16.00 uur tot 17.00 uur, op de begane grond, in de buurt van de restauratie. Dus als u bijvoorbeeld een verhaal kwijt wilt over uw hobby, over een kleinzoon die een medaille heeft gewonnen met karate, over een buurvrouw die al 15 jaar vrijwillig achter de bar staat bij de dartvereniging of gewoon een mooi verhaal over een bijzonder beroep.
Gaat u binnenkort op wereldreis? Deel het met ons. Bent u aan het crowdfunden voor een goed doel? Laat het ons weten. Figureert u geregeld in een film of tv-serie? Vertel ons van uw avonturen. Ligt u overhoop met uw woningbouwvereniging? Kortom: niets is te gek. Voor tips houden we ons ook aanbevolen. Wilt u wijkcorrespondent worden? Ook dat is een optie. Delft op Zondag wil zich zo 'Delft Breed' mogelijk presenteren en u kunt daarbij helpen. De gelegenheid bij uitstek om uw stem te laten horen, grijp uw kans! Zien we u dan donderdag a.s. om 16.00 uur bij OPEN? Gratis tip: Ruud houdt van een koffie verkeerd, zo heet mogelijk geserveerd...