Zwem mee en ga het gevecht aan met kanker!
Zwem mee en ga het gevecht aan met kanker! Foto:

Fight Cancer: doe mee met de Swim!

DELFT - Kom in actie tegen kanker en doe mee met de Swim!

Op zondag 1 september staat de Swim in het Rijn-Schiekanaal op het programma en op zaterdag 7 september plonzen jongens en meisje in het water van zwembad Kerkpolder voor de Junior Swim!

Zwemevenement
Swim to Fight Cancer is een zwemevenement dat dit jaar voor de derde keer wordt gehouden in Delft. De start en finish vindt plaats bij Huszar aan de Hooikade 13. Op zondag 1 september kunnen kinderen vanaf 14 jaar (met een ouderverklaring) en volwassenen de twee kilometer lange route zwemmen in het Rijn-Schiekanaal, langs de historische binnenstad van de gemeente Delft. Jongere kinderen (5-14 jaar) kunnen zich ook actief inzetten voor Fight Cancer. Daarom organiseren we op zaterdag 7 september de Junior Swim Delft in zwembad Kerkpolder. Met z'n allen het water in om 250 (10 baantjes), 500 (20 baantjes) of 1000 (40 baantjes) meter te zwemmen. Je kunt je individueel of als groep inschrijven. Voordat je het water in gaat, wordt een supergave warming-up gegeven door C.L.E. Dance Studio. Zo ga je goed voorbereid en met warme spieren het water in. Na afloop nog even lekker vrij zwemmen? Wil je iets anders doen? Buiten kun je op het luchtkussen of in de speeltuin spelen of een ballonnenfiguur laten maken door de ballonnenman. Tijdens jouw zwemprestatie zijn deze activiteiten ook toegankelijk voor jouw broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes die meegekomen zijn om jou aan te moedigen.

Aanmelden
Hoe kunt u meedoen? Via de link www.swimtofightcancer.nl/delft kunt u zich op individuele-, bedrijfs- of teambasis inschrijven als deelnemer. Zwem mee! Fight Cancer.

P.S.: De organisatie is ook nog op zoek naar vrijwilligers die willen assisteren bij de Swim...