Jaartraining intuïtieve spirituele zelfontwikkeling

DELFT - Maak van 2019 het jaar van jouw persoonlijke effectiviteit. Op 27 september start misschien wel het meest boeiende en zingevendste studiejaar in je leven.

Het gaat over jou als totaal: je lijf, emoties, denken en je ziel. Hoe jij dit alles combineert in je dagelijkse leven. Een jaar vol aandacht voor jezelf.

Stevige basis
Deze training is jouw unieke kans om te onderzoeken, te verwerken. Zo kan je groeien en tot bloei komen, het beste uit jezelf halen. Dit maakt dat je stevig in je schoenen komt te staan, in het nu komt. Je legt een basis voor je toekomst.

Nieuwe richting
Heb jij het gevoel dat je geleefd wordt en dat gebeurtenissen over elkaar heen tuimelen? Heb je ervaringen die je niet met je verstand kan verklaren en waarvan je zou willen weten wat ze betekenen? Ben je op zoek naar een nieuwe richting in je leven? Wil je een kapstok voor wat je eerder leerde, zodat je het kan verdiepen? Wil je een basis leggen om anderen te helpen?Dan is deze jaartraining echt iets voor jou! De lessen zijn verdeeld in 18 bijeenkomsten van 4 uur op vrijdagochtend en 1 hele lesdag Bach Bloesem Remedies. Wil je meer weten? Neem contact op met Anita Verbeij (docent) 06-36083140 of Karin Groot (directeur) of kijk op www.aspi.nl.