Beginnerscursus G-handboogschieten

NOOTDORP - Op maandag 8 juli kan bij Bewegingscentrum Ipse de Bruggen aan de Brasserskade 4 te Nootdorp worden aangemeld voor een beginnerscursus G-handboogschieten.

Deze cursus duurt vijf weken. Per week wordt er 1 les gegeven van circa 60 minuten. Tijdens elke les wordt aandacht geschonken aan een van de vele aspecten van het boogschieten. Je krijgt uitleg over het materiaal, veiligheid en leert de basistechniek onder begeleiding van ervaren docenten. Aan het einde van de cursus heb je een niveau bereikt waarmee je met de andere leden mee kunt trainen.
Regelmatig bewegen is gezond. Als je een verstandelijke of meervoudige beperking hebt, helpt het je ook om beter te kunnen bewegen en jezelf beter te redden. Bij het Bewegingscentrum sport je onder deskundige begeleiding.

Kosten
De kosten voor de cursus bedragen 50,00 euro, dit is inclusief materiaal (een armbeschermer, een sling en een vingertab). De beginnerscursus begint om 17.30 uur tot 18.15 uur of 18.15uur tot 19.00 uur. De aanvangstijd die uw voorkeur heeft kunt u aangeven bij het aanmelden.

Aanmelden
Voor vragen over aanmelden voor deze cursus of voor andere informatie kunt u contact opnemen met Bewegingscentrum Ipse de Bruggen, Brasserskade 4, 2631 NC Nootdorp. Telefoon: 088-9671355 of stuur een email naar info@ipsedebruggen.nl