De Delftse Lana Rasheed kreeg een waardecheque overhandigd door een promotieteam van Rabobank Zuid-Holland Midden
De Delftse Lana Rasheed kreeg een waardecheque overhandigd door een promotieteam van Rabobank Zuid-Holland Midden Foto:

Rabobank verrast examenkandidaat Lana

DELFT - Woensdag 12 juni was een spannende dag voor veel jongeren. Voor de meeste scholieren kwam die dag het verlossende telefoontje: 'Je bent geslaagd!' Geen schriftelijke overhoringen en proefwerken meer, laat staan examens. Klaar voor de volgende stap.

Rabobank Zuid-Holland Midden organiseerde de actie 'Geslaagd…én door!'. Een speciaal felicitatieteam van Rabobank verraste door heel Nederland geslaagde examenkandidaten. Zo ook in Delft!

Geslaagd…en nu?
De periode van blokken en examenstress is voorbij. De uitslag is bekend. Ook dit jaar hebben veel jongeren in onze regio de vlag buiten mogen hangen. Voor middelbare scholieren betekent het behalen van een diploma ook het begin van een nieuwe fase in hun leven. Kies je voor een
tussenjaar en reizen, of ga je studeren? Blijf je thuis wonen of ga je op kamers? Een baan, of nog niet?
Met de campagne 'Geslaagd…én door!' maakten geslaagde scholieren in heel het land kans op unieke prijzen voor hun vervolgstap.
"Wij willen aanwezig zijn bij de belangrijke momenten in iemands leven. Naast de geboorte of bijvoorbeeld het kopen van een huis, is het behalen van een middelbareschooldiploma ook zo'n bijzonder moment. Zo groeien we als bank met je mee", vertelt Rens van den Tol, manager Dagelijkse Bankzaken bij de Rabobank.

Cheque
Versierd met slingers en een cheque verraste het felicitatieteam de lokale winnaar van de actie 'Geslaagd… én door!' De 16-jarige Lana Rasheed uit Delft was de gelukkige winnares. Uit handen van het felicitatieteam ontving zij een cheque ter waarde van 500 euro om haar studiekamer in te richten. "Met dit shoptegoed voor de inrichting van mijn nieuwe kamer zet ik een goede stap in de richting om op mijzelf te gaan wonen", vertelt Lana.