Lion Beddenshop heeft alles op het gebied van slaapcomfort (Foto: Koos Bommelé)
Lion Beddenshop heeft alles op het gebied van slaapcomfort (Foto: Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

Lion Beddenshop: voor de beste prijs-kwaliteit verhouding!

DELFT - Bij Lion Beddenshop in WC De Hoven, Troelstralaan 61-63, hebben ze werkelijk alles op het gebied van bedden en aanverwante artikelen!

De Lion Beddenshoppen zijn te vinden in verschillende regio's. Lion Beddenshop staat voor een goede prijs-kwaliteit verhouding, naast geregeld leuke aanbiedingen van -bijvoorbeeld- kwaliteitsmerk Zo! Home. U kunt kiezen uit een nieuwe collectie unikleuren. Als u bij Lion Beddenshop een luxe boxspring koopt, krijgt u 75 euro shoptegoed kado!
Lekker slapen en een gezonde nachtrust zijn belangrijk. Niets voor niets zei Sonja Barend altijd: 'Lekker slapen en gezond weer op!' Het bed moet de juiste afmeting hebben alsmede het matras, het dekbed en het bijbehorende overtrek. Lion Beddenshop heeft alles in huis en ook voor het beste advies op slaapgebied moet je bij medewerkers Silvia, Carla en Marion zijn. De laatste roemt vooral de ruime collectie dekbedovertrekken, van de beste kwaliteit en voor de laagste prijs. Alle bekende merken zijn voorradig: Essenza, Cinderella, Elegance, Sleeptime en Damai. "We kunnen alle soorten hoeslakens leveren, ook hoeslakens speciaal voor de hogere matrassen. De splittopper is ook populair, die is bij ons ook in alle denkbare kwaliteiten te krijgen: van 100% katoen jersey tot glad katoen, in alle maten."

Eigen import
Omdat de winkel met veel eigen import werkt, kan voor het beddengoed de laagste prijs worden gehanteerd. Een bodemprijs als gevolg van 'rechtstreeks van fabrikant naar klant'. Eigenlijk wordt alles tegen zeer concurrerende prijzen aangeboden bij Lion Beddenshop. Er is al een complete boxspring te koop vanaf 495 euro. Hoeslakens zijn te koop vanaf 3,95 euro en matrassen vanaf 49,95 euro. Meer info? Bel met 015-2619312 of kijk op de site: www.lionbeddenshop.nl