Kippie Delft in WC De Hoven Passage heeft alles voor uw barbecue! (Foto: Koos Bommelé)
Kippie Delft in WC De Hoven Passage heeft alles voor uw barbecue! (Foto: Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

Kippie heeft alles voor de barbecue!

DELFT - De zomer roert zich danig in Nederland. Er worden records gebroken qua temperatuur, dus is het zaak om 'cool' te blijven. Heel cool is heerlijk BBQ-en met familie en/of vrienden, op balkon, op het terras of in de tuin.

Voor de benodigde, heerlijk verse ingrediënten is Kippie Delft in de WC Hoven Passage aan de Martinus Nijhofflaan 32 hét adres! Eigenaar John van Steenderen heeft weer een prachtige prijspakker voor de enthousiaste barbecuers: "Tot en met zaterdag 6 juli is de mixed grill in de aanbieding. Vier kippenpoten (naturel), vier drumsticks en vier stokjes kipsaté voor slechts 10 euro!"

Zoet of pittig
Natuurlijk kan er bij Kippie Delft voor meer heerlijks voor de BBQ worden geshopt. "Spare-ribs van het varken hebben we in een zoete en een pittige variant. Bij een bestelling van een kilo spare-ribs krijg je 500 gram aardappeltjes gratis. Verder zijn ook de beenhammetjes niet te versmaden. Die gaan per gewicht en als aanbieding vier halen, drie betalen."

Broodje van de week
Ook voor de lekkere trek tussendoor moet je een tussenstop maken bij Kippie, dé grill- en maaltijdenwinkel van Delft. Waarom? Omdat ze elke week een speciaal broodje in de aanbieding hebben 'voor weinig'. Dit broodje van de week kost maar 1 euro, dus haast is geboden. Het broodje van de week van maandag 1 tot en met zaterdag 6 juli is het broodje kipburger, met gratis saus. Om je vingers bij af te likken!

Zelf niet in gelegenheid om naar de winkel te komen? Laat uw bestelling dan bezorgen. Zie voor alle aanbiedingen en het overige aanbod de site: https://www.kippie.nl/kippie-delft

Tel.: 015- 2611609 of delft@kippie.nl