Jaarmarkt Pijnacker

PIJNACKER - De zon schijnt, de mensen gaan naar buiten, bijvoorbeeld naar de gezellige jaarmarkt in Pijnacker op zaterdag 29 en zondag 30 juni!

Star Promotions organiseert de jaarmarkt in het centrum van Pijnacker. Volop kramen met verschillende artikelen. We hebben een ruim aanbod, denk onder andere aan kleding, cosmetica, woondecoratie en speelgoed. En nog veel meer! We hebben ongeveer 150 kramen voor u klaar staan om te bezoeken.

Inwendige mens
Uiteraard zijn er ook kramen met lekker eten en drinken. We hebben loempia's, bara's, churro's, patat en hamburgers etc. Ook hebben we een lekker ijskoud glas frisdrank of een lekker kopje koffie voor u. Dit staat allemaal op de braderie om het bezoek aan de jaarmarkt nog gezelliger te maken!

Kinderattracties
De kinderen worden zeker niet vergeten. We hebben leuke en verschillende attracties voor ze klaar staan, zoals een draaimolen of zweefmolen waar ze gezellig rondjes kunnen draaien en er kunnen prijzen worden gewonnen met grijpkranen. 'Grijp' je kans en probeer een leuk item te scoren, niet gegrepen is altijd mis... Kom langs en maak er een gezellige dag van met het hele gezin!

Openingstijden
De openingstijden van de jaarmarkt zijn: zaterdag 29 juni van 10.00 – 17.00 uur en zondag 30 juni van 11.00 – 17.00 uur.