Wie voelt Charles van Harling hier aan de tand?
Wie voelt Charles van Harling hier aan de tand? Foto:

Win kaarten voor 't Schaep!

DELFT - Wat is er Nederlandser dan 't Schaep met de 5 Pooten? Dankzij de onvervalste Amsterdamse gein, de geniale melodieën van Harry Bannink en de onvergetelijke teksten van Eli Asser blijft 't Schaep met de 5 Pooten nieuwe generaties boeien.

De klassiekers We zijn toch op de wereld om mekaar te helpen, niewaar?, Het zal je kind maar wezen en Vissen spelen een prominente rol in de musical.

Hartveroverend
In het gloednieuwe, frisse verhaal van Raoul Heertje gaan we opnieuw naar het café met zijn ontroerende, venijnige, hartveroverende en hilarische stamgasten. Eigenaar Kootje de Beer, zijn maat Lukas, buurvrouw Doortje, en de vaste klanten Lena, Arie, Riek en Opoe Withof komen weer tot leven in deze bijzonder grappige, herkenbare en ontroerende musical vol live muziek en fraaie choreografieën. Tijdloze karakters met het hart op de tong en het venijn op de lever.

Win kaarten
Het kasteeltje en Delft op Zondag mogen 2 x 2 kaarten voor vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober weggeven voor de opvoering in het Stadstheater Zoetermeer. Beantwoord de volgende vraag: Hoe heet de acteur/musicalster die door Charles van Harling (zie foto boven) wordt geïnterviewd? Mail je antwoord naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl

Afbeelding