Wat je allemaal niet weet over stress

DELFT - Stress is niet meer weg te denken uit ons leven. Woensdagavond 26 juni van 20.00 uur tot 21.00 uur geeft Ruud Langeveld van Ontmoet de voorbijganger hierover een presentatie.

Tijdens de bijeenkomst in Buurthuis de Vleugel aan de Aart van der Leeuwlaan 4 demonstreert hij een methode om stress binnen enkele minuten te laten verdwijnen, waarmee je in elke situatie aan de slag kunt. Tevens geeft hij een aantal tips om in onze drukke samenleving zo ontspannen mogelijk door het leven te gaan. Entree: gratis. Aanmelden via 06-53215740 of: ontmoet@devoorbijganger.com

American Day Delft

DELFT - Zondag 7 juli staat de 10e editie van American Day Delft op het menu, aan de Sportring 2.

Een leuke dag voor jong en oud. Met live rock 'n roll muziek, diverse stands en mooie motoren, oldtimers en brommers. Ook legervoertuigen kunnen worden bewonderd, kinderen mogen gratis mee voor een rondje in een jeep! Dit wordt aangeboden door Stadsbrouwerij De Koperen Kat. Geniet van een ovenheerlijke chevyburger, deze wordt gebakken onder de motorkap van een volledig gerestylde Chevy! Verder is een Barberbus aanwezig, voor mooie sikjes en korte koppies. Zie Facebook (American Day Delft) voor meer informatie.