Een overzicht van werken van de kunstenaars van Fine Arts Delft
Een overzicht van werken van de kunstenaars van Fine Arts Delft Foto:

Expositie 'Spectrum' bij de Staal

DELFT - Op zaterdag 6 en zondag 7 juli zijn kunstwerken te zien van 11 leden van de internationale kunstenaarsgroep FINE ART DELFT in de Staal aan de Staalweg 1 te Delft.

De expositie getiteld 'Spectrum' bestaat uit een variatie aan kunstwerken bestaande uit olie- en acrylverfschilderijen, houtskool- en
pasteltekeningen, beeldhouwwerken, mozaïeken en boeken. Zo laat elke kunstenaar en schrijver zien welke onderwerpen inspiratie leveren en hoe je die interpreteert met eigen materialen of woorden.

Activiteiten
Naast de kunstwerken worden er diverse activiteiten georganiseerd.
Wat kunt u verwachten? Geniet van de gevarieerde kunst, woon een live uitvoering modeltekenen bij en doe zelf ook mee, luister naar een waargebeurd verhaal van een schrijver en laat uw boek signeren, loop met Gilde een inspirerende stadswandeling en de kinderen kunnen een muur- en stoeptekening maken. En er is nog meer….

Kunstenaars
De deelnemende kunstenaars van FINE ART DELFT zijn: Ana de Koning, Angeles Rodrigues, Annelies Strengholt, António Teodósio, Besa Berisha, Fatma Sahin, Kathleen den Hartog, Kraus Hyso, Niels Smits van Burgst, Roos Wissink en Wilma Kadim. Kom en maak kennis met de kunstenaars en schrijvers en hun werk! De officiële opening zal op zaterdag 6 juli om 13.00 uur worden verricht door de wethouder van cultuur, Bas Vollebregt. Ook afgevaardigden van de Albanese ambassade en Kosovo zullen aanwezig zijn.

De expositie is op zaterdag 6 juli en zondag 7 juli. De galerie is beide dagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur. U wordt ontvangen door één van onze kunstenaars, de toegang is vrij en u kunt gratis parkeren achter het pand. U bent van harte welkom!