Een van de foto's uit de bijzondere expo: 'De slag om Grolle' van Peter Willemse
Een van de foto's uit de bijzondere expo: 'De slag om Grolle' van Peter Willemse Foto: Peter Willemse

Jubileumtentoonstelling Fotoclub FC'59

DELFT - De tweede jubileumtentoonstelling van Fotoclub FC'59, in het jaar dat de club van enthousiaste amateurfotografen 60 jaar bestaat, begint dit weekend en is te zien tot vrijdag 13 september 2019.

Deze tentoonstelling bestaat uit 28 grote fotopanelen van maar liefst 2.45 m. breed voor de eeuwenoude muren rond de Oude Kerk in Delft. De fotoclub is op 9 december 1959 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een levendige vereniging met 45 leden die elke veertien dagen bij elkaar komen en dan allerlei onderwerpen die met fotografie te maken hebben met elkaar bespreken.

Jubileumjaar
Dit jubileumjaar moest met iets bijzonders worden gevierd. Daarom heeft de club gekozen voor deze fraaie buiten expo. Leden van de fotoclub hebben hun beste fotowerk geselecteerd en willen dit graag aan heel Delft presenteren. De tentoonstelling is vrijdag 21 juni geopend door burgemeester Marja van Bijsterveldt. Als u in de gelegenheid bent om te gaan kijken raden wij u dit zeker aan. De Oude Kerk is gelegen aan de Heilige Geestkerkhof 25, 2611 HP, Delft. Verdere informatie over de fotoclub vindt u op www.fc59delft.nl