Lars Verboom coach van HUDITO Dames 1

DELFT - Lars Verboom is de nieuwe Hoofdcoach van Dames 1 van D.H.C. HUDITO en volgt hiermee interim coach Niels Lemmers op.

De technische staf bestaat verder uit Niels Lemmers (assistent coach), Guy Kolman (keeperstrainer en assistent trainer) en Martijn van Delft (LivePT). Een strategie binnen het nieuwe hockeybeleidsplan "in wording" is het ontwikkelen van concrete leerlijnen en actieplannen per doelgroep met oog voor de complete ontwikkeling van de sporter (techniek, tactiek, fysiek, voeding ...). V Lars Verboom is komend seizoen actief bij D.H.C. HUDITO Dames 1 en bij HC Rotterdam MA1. Bij HC Rotterdam heeft hij naast het coachen van JB1 en MB1 ook begeleiding gegeven aan de mini's en aan de top- D/C jeugd.

Open trainingen: Op dinsdag 18 juni van 19.30-21.00 en woensdag 19 juni LivePT 20.00 - 21.00 (fysieke training in Scheveningen). Aanmelden kan via thc@hudito.nl

Reünie SVV Scheveningen

Op zaterdag 29 juni viert SVV Scheveningen, waar ook veel Delftenaren speelden, haar 100-jarig bestaan op Houtrust. 's Middags om 15.00 uur spelen de dames en vervolgens 2 kampioenselftallen uit 1996. Vanaf 17.00 uur is er vrije inloop.