De Ford Fiesta is in uiteenlopende uitvoeringen leverbaar tijdens de
Garage Sale van Ardea Auto.
De Ford Fiesta is in uiteenlopende uitvoeringen leverbaar tijdens de Garage Sale van Ardea Auto.

Unieke Garage Sale bij Ardea Auto: een Fiesta voor een prikkie

REGIO - Je zal maar net in de markt zijn voor een nieuwe of jong gebruikte auto… Dan is dit weekend het moment om een bezoek te brengen aan de showroom van Ford-dealer Ardea Auto.

Circa 150 nieuwe en jong gebruikte Ford Fiesta en andere Ford-modellen zijn voorzien van een Garage Sale Sticker met daarop een korting die oploopt tot maar liefst 4.539 euro. Vrijwel alle uitvoeringen van de populaire Fiesta zijn vertegenwoordigd in deze mega uitverkoop. Er is keuze uit de sportieve ST-Line, de avontuurlijke Active, de luxe Titanium of de al zeer complete Trend-uitvoering. "Het aantal van 150 stuks lijkt misschien erg veel", zegt Gerrit Klock van Ardea Auto.
Efficiënt verdeeld
"Deze auto's zijn echter verdeeld over onze 15 vestigingen. Uiteraard hebben we deze zo efficiënt mogelijk verdeeld, maar alle modellen uit alle filialen zijn uiteraard voor iedereen beschikbaar in de specificatie die gewenst is. Iedere Ardea-vestiging heeft een voorraadlijst waaruit het naar hartelust kiezen is."


Prijsdoorbraak
Fiesta Trend

Met deze actie realiseert Ardea Auto een absolute prijsdoorbraak voor de Fiesta. De prijs voor een Trend vijfdeurs uitvoering, toch één van de best verkochte auto's van Nederland, duikt komend weekend onder de 15.000 euro. Volgens Klock is de Fiesta in jaren niet zo voordelig geweest. "Ik denk niet dat er in het B-segment een beter alternatief is voor deze prijs."

Diverse uitvoeringen
"Daarnaast kan de Fiesta in zeer uiteenlopende uitvoeringen geleverd worden. Een Active is met zijn hoge zit een SUV-achtige auto, terwijl de ST-Line een echte sportieveling is. Bumpers, grille, interieur, uitrusting… de klant heeft het voor een groot gedeelte in eigen hand."

Garage Sale
De Garage Sale vindt plaats op 20, 21 en 22 juni in de 15 Ardea Auto showrooms in Noord- en Zuid-Holland.

Ardea Auto
www.ardeaauto.nl