Smooth jazz bij OPEN zondag

DELFT - Zondag 30 juni geniet je van live jazz tijdens OPEN zondag.

Op het hoofdprogramma staan onder meer Jazzens, 3-0-0-6, T.O.B.D, Iris' koor en Jazz & Beyond. De jazzcats van De VAK en DOK trakteren de bezoekers op jazz in allerlei varianten op het podium van OPEN. Naast verschillende optredens kun je ook deelnemen aan een lezing en workshop of genieten van een hapje of drankje in het proeflokaal.
Meer weten over de (Nederlandse) jazzscene? Gerhard ten Hoopen geeft tweemaal een lezing over jazz. Hoe is jazz ontstaan, welke stromingen zijn er en hoe heeft het zich ontwikkeld? Wees op tijd want er is beperkt plek! In het schildersatelier is iedereen vanaf 6 jaar en ouder welkom voor de workshop 'Maak je eigen muziekinstrument'.
De dag wordt afgesloten met een afterparty op het podium. Natuurlijk kun je tussendoor terecht voor jouw favoriete boek, tijdschrift, krant of voor een heerlijke koffie of lunch.

OPEN is elke laatste zondag van de maand geopend van 13.00 uur-18.00 uur. Op deze laatste zondagen verrassen DOK en De VAK je met een aansprekend programma in OPEN, Vesteplein 100, Delft. Kun je niet op zondag 30 juni? Markeer dan zondag 28 juli alvast in je agenda!

Bekijk het volledige programma op de website van OPEN
www.opendelft.info/agenda.