Repair Café Nootdorp

NOOTDORP - Komende zaterdag is er weer een Repair Café in het gebouw van het: Kindcentrum De Regenboog

Koningin Julianastraat 1, in Nootdorp. U bent welkom met spullen die kapot zijn zoals cd-spelers, lampen, koffiezetapparaten, stofzuigers, videorecorders, enz. Maar ook met kleding waar iets aan moet gebeuren; een knoop aanzetten, een gaatje dichtmaken, een uitgescheurde broek... Onze naaisters draaien daar hun hand niet voor om. En wat dacht u van fietsen? Voor kleine mankementen bent u welkom. Wordt het te ingewikkeld? Dan wijzen we u door naar de fietsenmaker. Zaterdag 15 juni van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Open Dag

DEN HOORN Kom op zaterdag 15 juni tussen 11.00 - 15.00 uur langs bij de Stichting Kunst en Cultuur Den Hoorn.

Maak kennis met het zeer gevarieerde aanbod lessen en cursussen voor jong en oud. Van verschillende soorten muziekles, boksen, yoga, dansen (Breakdance, Peuterdans, Kleuterdans, Salsa) tot mindfulness en powerwalken. Deze dag zijn bijna alle docenten aanwezig om te laten zien wat ze doen en voor het beantwoorden van je vragen. Hof van Delftstraat 33b, Den Hoorn. Kijk voor meer informatie op www.kunstencultuurdenhoorn.nl.

Meeloop excursie

DELFT - De Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging afdeling Delfland organiseert op 22 juni een meeloop excursie Prinsenbos o.l.v. Jan de Vreede.

Belangstellenden worden uitgenodigd om op 13:30 naar het natuurcentrum 't Nest, Grote Achterweg 15, Naaldwijk te komen. De excursie zal op 16:00 uur eindigen. Deze excursie is speciaal voor hen die meer van flora en fauna willen genieten op hun fietstocht of wandelingen. Voor mensen die het moeite hebben met het herkennen van vogels aan de grond of in de vlucht of is hun geluid een probleem? Jan weet raad. De juiste kleding en een verrekijker worden aangeraden. Er zijn geen kosten aan deze excursie verbonden.

Jubileumdiensten bij De Deur

RIJSWIJK - Evangeliegemeente De Deur viert haar 25 jarig bestaan met een serie speciale jubileumdiensten gedurende heel 2019.

Gastspreker Nomdo Schuitema, voorganger in Zwolle en leider van de Nederlandse tak van De Deur gemeenten, preekt de vierde serie diensten. De diensten vinden plaats op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni (aanvang 19.30 uur) en zondag 16 juni (aanvang 18.00 uur). Op zondagochtend om 11.00 uur is er een dienst o.l.v. pastor Henk Brusse in het teken van vaderdag.
Het adres is Zuiderweg 80, Rijswijk. Er is oppas voor de kleintjes t/m 3 jaar. Parkeren is gratis. www.dedeur.net.