Zwemmen voor het goede doel

DELFT - Op zondag 1 september en zaterdag 7 september springt heel Delft in het diepe om geld op te halen voor Fight Cancer, een stichting die fondsen werft voor KWF Kankerbestrijding.

Op zondag 1 september zijn er voor één middag geen boten te vinden in de Schie bij Delft. Want dan is het water van de deelnemers van de Swim to fight Cancer Delft. Gedurende een 2 km lange tocht gaan de deelnemers, individueel of per team, niet alleen het gevecht aan tegen de elementen, maar vechten zij ook tegen kanker door geld op te halen voor dit goede doel.
Om mee te doen aan deze zwemtocht moet je minimaal 14 jaar oud zijn. En hoe leuk is het als ook de jongere kids een steentje bij kunnen dragen! Daarom wordt op zaterdag 7 september voor kinderen van 5 jaar tot 14 jaar (in bezit van minimaal een A-diploma) in zwembad Kerkpolder de "Junior Swim" georganiseerd. Kinderen leggen zwemmend verschillende afstanden (250, 500 of 1000 meter) af om samen zo veel mogelijk geld bij elkaar te zwemmen voor Fight cancer. Kinderen kunnen individueel, maar ook als team meedoen.

Uitdaging
Gaan de leden van uw club ook de uitdaging aan? Doe mee en help er voor te zorgen dat kanker in de toekomst geen dodelijke ziekte meer is! Meer informatie en inschrijven kan via: www.swimtofightcancer.nl/delft. Vragen? Mail naar info@delft.swimtofightcancer.nl of junior@delft.swimtofightcancer.nl.