Ontdek de kunstenaar in jezelf

DELFT - Denk je dat je niet kan tekenen en heb je er daarom geen plezier in? Wil je meer vormkracht en zelfvertrouwen ontwikkelen?

Ontdek dan deze middag dat er ook in jou een kunstenaar schuilt. Kom gezellig meedoen met kinderboekenschrijfster en illustrator Isabel van Duijne en ervaar meer durf, blijheid en plezier op dat lege blad papier. Ouders, opa's, oma's mogen gratis meedoen. Inschrijven: isabelvanduijne@gmail.com 5 euro per kind. Koop je deze middag een boek? Dan ontvang je het inschrijfgeld weer terug. Ben jij erbij deze keer? Woensdag 12 juni van 14.00 uur tot 15.00 uur. Wijkcentrum De Parel, Van Beresteynstraat 99, 2614 HE Delft.


Fietspoldertocht

PIJNACKER - Op tweede Pinksterdag, maandag 10 juni, vindt alweer de 32e Fietspoldertocht plaats in de omgeving van Pijnacker, Nootdorp en Delft.

De route gaat door het mooie groengebied rondom Pijnacker-Nootdorp en is ongeveer 37 kilometer lang. We fietsen grotendeels op fietspaden en komen op de mooiste plekjes in de nabije omgeving.
Voor de puzzelaars zijn er onderweg foto's gemaakt die in de juiste volgorde moeten worden ingevuld. Start en aankomst zijn bij Voetbalvereniging Oliveo aan de Sportlaan 1 in Pijnacker. De inschrijving is van 10.30 uur tot 12.00 uur. De kosten zijn € 2,00 per deelnemer en € 4,00 met medaille.
De route is uitgezet door de kampcommissie van Oliveo voetbal. De opbrengst gaat naar het Oliveo Jeugdkamp.