Het team van Zeeuw en Zeeuw is klaar voor Tweede Pinksterdag, met van links naar rechts: Tobias van Ree, Yannick Rietveld (manager), Lennart Kleinbannink en Frans van Wijk.
Het team van Zeeuw en Zeeuw is klaar voor Tweede Pinksterdag, met van links naar rechts: Tobias van Ree, Yannick Rietveld (manager), Lennart Kleinbannink en Frans van Wijk.

De Nissan Micra centraal bij Zeeuw en Zeeuw op Tweede Pinksterdag

WATERINGEN - Maandag Tweede Pinksterdag is Zeeuw en Zeeuw in Wateringen natuurlijk ook geopend. Kom je eens oriënteren op een nieuwe Nissan! Het Nissan-dealerbedrijf is deze dag open van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Speciale aandacht is er deze keer voor de Nissan Micra. "Profiteer van kortingen tot wel 2.500 euro en maak kennis met de automaat", zegt manager Yannick Rietveld. "De Micra is dé compacte stadsauto van Nissan, boordevol innovatieve systemen. Er is keuze uit unieke kleuren en vele personalisatiemogelijkheden."
Leasen is een aantrekkelijke manier om de Micra te rijden. In het geval van de gewone Acenta is het leasebedrag 269 euro per maand. "Maar dan hebben we ook nog een mooi tactisch aanbod op de N-Connecta uitvoering met automaat. Hiervoor is het private lease maandbedrag 309 euro per maand. Dit is op basis van zestig maanden 10.000 kilometer per jaar." Gewoon overgaan tot de aanschaf van een nieuwe Nissan Micra is nu ook extra aantrekkelijk, want deze Pinksterdagen gelden hoge kortingen. Die kunnen oplopen tot wel 2.500 euro!

Strak design
De Nissan Micra heeft in alle uitvoeringen een stoer, strak en sportief design. Met een lengte van minder dan 4 meter, met een modern zwevend dakeffect vanwege de zwarte achterstijlen en dakspoiler. " Het is een compacte hightech auto met een strak design", zegt Rietveld. "Perfect voor in de stad. Compact van buiten, ruim van binnen. En je zit ook nog eens heel goed, met het comfort van ergonomische stoelen, die zacht aanvoelen en een expressief design hebben."

Visia
Er zijn drie uitvoeringen. De eerste is de Visia voor 18.990 euro. Dit model is op de volgende manier uitgerust. Ten eerste 15-inch wielen met wieldoppen, deurgrepen vooraan zwart, frontale airbags, met een uitschakelbare passagiersairbag, gordijnairbags en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Acenta
De tweede uitvoering is de Acenta voor 20.140 euro. Deze heeft de afwerking van de Micra Visia+ en dan aangevuld met 16-inch wielen met wieldoppen, een 5-inch kleurendisplay instrumentenpaneel, bekerhouders (twee voor en één achter). En niet te vergeten het New NissanConnect Infotainmentsysteem met 7-inch touchscreen en Apple Carplay. "En, ook niet onbelangrijk, met stuurwielbediening als de boordcomputer, audio, telefoon, snelheidsbegrenzer en cruise control.

N-Connecta
En de laatste, dat is de Nissan Micra N-Connecta voor 21.490 euro. De N-Connecta heeft de afwerking van de Micra Acenta, aangevuld met 16-inch lichtmetalen velgen, automatische airconditioning, het New NissanConncet Infotainmentsysteem en mistlampen voor.

Zeeuw en Zeeuw
's-Gravenzandseweg 14
2291 PE Wateringen
(0174) 638 060
www.zeeuwqenzeeuw.nl