Open Dag

DEN HOORN - Op zaterdag 15 juni van 11.00 uur – 15.00 uur is het Open Dag bij de Stichting Kunst en Cultuur, Hof van Delftstraat 33b, Den Hoorn.

De stichting biedt zeer gevarieerde lessen en cursussen aan voor jong en oud. Van verschillende soorten muziekles, boksen, yoga, dansen (Breakdance, Peuterdans, Kleuterdans, Salsa) tot mindfulness en powerwalken. Tijdens de Open Dag zijn bijna alle docenten zijn aanwezig om je te laten zien wat ze doen. Dus kom langs en doe mee, stel je vragen en geniet van optredens van de leerlingen. De stichting Kunst en Cultuur Den Hoorn is dé plek voor cursussen en workshops op het gebied van kunst en cultuur voor Den Hoorn en omstreken. De stichting vindt het van belang dat iedereen in aanraking kan komen met kunst en cultuur en zet zich daarom in voor korte betaalbare cursussen waarbij plezier en talentontwikkeling voorop staan.
www.kunstencultuurdenhoorn.nl.

Buitenspeeldag

YPENBURG - Op woensdag 12 juni is er van alles te doen bij Buurtcentrum De Yp tijdens Buitenspeeldag!

Van ganzenborden tot schaken en daarnaast schmink, zaklopen, touwtjespringen, knikkeren, steltlopen, touwtrekken etc. Kom gezellig met ouders, vriendjes, vriendinnetjes voor een onvergetelijke middag speel-plezier. Meer info: www.burenvandebras.nl