PIJNACKER - Oliveo haalde zondagmiddag na een 3-1 overwinning op RVC'33 de finale van de nacompetitie, waarin het het opneemt tegen RVC'33. Aanvoerder Leon Woutersen blikt terug en vooruit.

- Het komt wel heel dichtbij...
"Ja, nog één wedstrijd winnen en we promoveren. De plaatsing voor de nacompetitie was al een prestatie op zich. Nu krijgen we de kans om het af te maken. Dat zou uniek zijn."

- Wat was het voor wedstrijd?
"Een loodzware. De hitte was extreem en het kunstgras maakte het nog erger. We hebben laten zien conditioneel heel sterk te zijn en na een 0-1 achterstand trokken we door twee prachtige goals van Pjer Bom en één van Niels Bentvelzen aan het langste eind."

- Nu wacht Hillegersberg...
"Ja, ik denk na TOGB de sterkste ploeg van onze competitie. Maar wij hebben er met ons collectief twee keer van gewonnen, met 3-0 en 2-4. We zitten in een goede flow en hebben vertrouwen, maar het zal niet makkelijk worden."

- Een voorspelling?
"Wij gaan er vol vertrouwen heen en gaan vol voor de overwinning. Als dat lukt, zal er een feest losbarsten, dat zijn weerga niet kent. Zo niet, dan zal de teleurstelling groot zijn, maar was het sowieso een fantastisch seizoen."