Hoogleraar/schrijver signeert bij boekhandel De Omslag
Hoogleraar/schrijver signeert bij boekhandel De Omslag Foto:

Andy van den Dobbelsteen signeert bij De Omslag

DELFT - Zaterdag 15 juni vanaf 15.00 uur signeert Andy van den Dobbelsteen zijn vakantiethriller 'Campingsmoking' bij boekhandel De Omslag aan de Wijnhaven 16.

Campingsmoking is het ideale Vaderdagcadeau, leest u maar:
Zijn campings het ideale speelterrein voor psychopaten? Kamperen, wie kent het niet? De strijd om een stukje kavel, het geklooi met tenten, de smerige washokken, tijdelijke buren die je liever niet kent...
Maar ook een fijne manier om te ontspannen en los te komen van een jaar hard werken, weg vluchtend van de ellende thuis. Zo vergaat het ook zes Nederlandse stellen en families, genietend van hun vakantie in Frankrijk. Totdat op een Franse camping een landgenoot omkomt. Is het een ongeluk, toeval, of is er meer aan de hand?
Campingsmoking is een obsessieve roadtrip van en over Hollanders op idyllische Franse bestemmingen.
Herkenbaar, humoristisch en huiveringwekkend, niet te missen als vakantieliteratuur. Voor wie van Frankrijk en van kamperen houdt. En voor wie het haat.

Hoogleraar
Andy van den Dobbelsteen is hoogleraar Climate Design & Sustainability aan de TU Delft én een buitengewoon begaafd en humoristisch schrijver. Hij signeert in een Franse kraam voor De Omslag waar ook een hapje en een drankje geserveerd worden. Bent u niet in staat te komen? Reserveer dan een gesigneerd exemplaar:

Bel met: 015-2121510 of reageer mail: info@deomslagdelft.nl
Noteer ook alvast in uw agenda: Zondag 23 juni, Literaire Salon met schrijver Jan van Mersbergen n.a.v. zijn laatste boek 'De onverwachte rijkdom van Altena'. Wacht niet te lang, beperkt aantal plaatsen!