Het iets te krappe bestuur van KWF Delft: Dominy van Reeken, Jan Prinsen en Chantal de Groot
Het iets te krappe bestuur van KWF Delft: Dominy van Reeken, Jan Prinsen en Chantal de Groot Foto:

KWF Delft zoekt vrijwilligers

DELFT - KWF Delft is een vrijwilligersorganisatie die met veel inzet geld inzamelt voor kankeronderzoek. Dit doen we voornamelijk door een jaarlijkse huis-aan-huis-collecte in de eerste week van september.

Jan Prinsen, voorzitter en collectecoördinator: "Op dit moment bestaat ons bestuur uit 3 leden: naast mij zijn dat Dominy van Reeken, secretaris en communicatie en Chantal de Groot, penningmeester en overige collectes (o.a. begrafenissen en SamenLoop voor Hoop). Verder bestaat onze organisatie uit circa 20 wijkhoofden en ongeveer 200 lopers (collectanten).
Om meer fondsen te kunnen werven zijn meer vrijwilligers nodig. De bestuursleden bekleden allemaal dubbelfuncties, dus ook daar staan nog vacatures open. Als we er drie personen bij zouden kunnen krijgen, is het bestuur voltallig en kunnen we ons meer en beter op de eigen taak focussen. En nu we toch bezig zijn, het aantal wijkhoofden zou ook meer op orde zijn met een tiental extra krachten. Voor onder andere de wijken Westerkwartier, Tanthof, Voorhof en het Zeeheldenkwartier zoeken we nog wijkhoofden."

Werven
"Momenteel zijn we enthousiast bezig mensen te werven voor alle functies. De jaarlijkse collecte is nog altijd de actie die de meeste opbrengst genereert, maar ook de opbrengsten van de Nationale Collecteweek, dit jaar van 1 t/m 7 september, lopen terug. Daarom zijn we druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe spraakmakende acties, zoals de SamenLoop voor Hoop, die we volgend jaar weer hopen te organiseren."
Heb je ook zin en tijd om je vrijwillig voor het KWF Delft in te zetten? Aanmelden kan via https://kwf.collecteweb.nl/aanmleden/
Voor de andere functies kun je mailen naar: aanmelden@kwf.nl
Doneren mag natuurlijk altijd! Hoe? Zie: https://www.kwf.nl


Bij de foto: van links naar rechts, Dominy, Jan, Chantal.