Charles van Harling heeft geen tijd om de krant te lezen, de mini-concerten op de pier in Scheveningen staan voor de deur...(Foto: Mario de Prisco)
Charles van Harling heeft geen tijd om de krant te lezen, de mini-concerten op de pier in Scheveningen staan voor de deur...(Foto: Mario de Prisco) Foto:

Mini-concerten op De Pier in Scheveningen

DELFT - De mini-concerten, die PR en Communicatiebureau Het Kasteeltje in samenwerking met Delft op Zondag organiseerde in Delft, zullen eind juni in een nieuwe setting plaatsvinden.

Charles van Harling: "We zijn laatst weer met een pilotversie begonnen, maar daar moest nog aan gesleuteld worden. De locatie waar ik me op verheugde, was ietsje buiten Delft met als doel: zon, zee en muziek."

De Pier
"Ik ging in gesprek met de organisatie van de Scheveningse Pier, die sinds 2015 weer nieuw leven ingeblazen is. Inmiddels bezoeken jaarlijks meer dan 2,5 miljoen bezoekers dit iconische stukje Nederland. De bekendste attractie aan de Nederlandse kust is een ware foodboulevard geworden met een eigentijds aanbod van streetfood, restaurants, bars, terrassen, overdekte winkels en exclusieve hotelsuites met panoramisch zicht op de Noordzee. En met topattracties als het reuzenrad, Bungy Scheveningen en de Zipline. Ook zijn er op De Pier jaarrond festivals, culturele evenementen, markten, kidsactiviteiten en concerten. En daar sluiten we bij aan met onze mini-concerten. We starten op zondag 30 juni met twee mini-concerten: het duo Double en de Delftse zanger Robinson Jouwe. Met de concerten mikken we op een combinatie van artiesten uit de regio, maar ook talent buiten de regio is welkom. Zo hebben we ook een aantal artiesten die aan de competitie 'Grote Prijs van Nederland' meedoen, benaderd. De Rodi Media concerten beginnen om 14.00 uur en eindigen om 16.00 uur. Elke artiest die optreedt, krijgt de volledige aandacht. Interviews op de radio en filmitems van de concerten op het youtubekanaal Delftopzondagtv. We zijn nog op zoek naar talent dat ons podium op de laatste zondagmiddag van de maand wil komen bevolken. Interesse? Mail naar info@hetkasteeltje.nl Op zoek naar een promotiepodium en wil je het publiek verrassen met jouw talent? Reageer dan snel!