Victor Moledo en medewerkster Leonie Koesal bij de bestickerde vacaturekiosk van TOP Teamwork aan de Dijkshoornseweg (Foto: Koos Bommelé)
Victor Moledo en medewerkster Leonie Koesal bij de bestickerde vacaturekiosk van TOP Teamwork aan de Dijkshoornseweg (Foto: Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

TOP Teamwork blij met Rodi Sign & Print!

DEN HOORN - Victor Moledo en zijn compagnon Erwin Wijtman, van Victor en Wijtman Begraafplaatswerken en - sinds 1 april- Uitzendbureau TOP Teamwork, zijn al jaren klant bij Rodi Sign & Print. Waarom?

"Nou, dat is niet zo moeilijk uit te leggen", laat Victor weten. "We worden al jaren op zeer professionele wijze, vakkundig en snel geholpen bij Rodi Sign & Print. Ze werken met korte lijnen, zodat je altijd de vaste medewerker aan de lijn hebt, die van de hoed en de rand weet en ook 'meegroeit' in de know-how. Zo weten ze meteen een logo naar de juiste afmeting aan te passen als er bijvoorbeeld een wijziging heeft plaatsgevonden in het wagenpark. Ze hebben niet alleen recent de kiosk van ons nieuwe bedrijf, Uitzendbureau TOP Teamwork, bestickerd. Nee, ook de auto's en machines, o.m. shovels, van Victor en Wijtman Begraafplaatswerken zijn door Rodi beplakt met logo's en aanverwant. Alles gebeurt altijd naar volle tevredenheid. Je kunt van ze op aan, ze leveren conform de afspraken."

Vacatures
In de aparte kiosk aan de Dijkshoornseweg, het 'begin' van Den Hoorn, hangen voornamelijk vacatures die constant open staan. "Dan moet je denken aan mensen in de bouwsector: schilders, timmerlieden, stucadoors of in de groenvoorziening, hoveniers, maar ook grondwerkers, stratenmakers en kraanmachinisten. In onze kiosk, die we huren van grondeigenaar Steegro Banden, hangen telkens twaalf vacatures te blinken, met een verwijzing naar ons kantooradres aan de Hooipolderweg. Dus, neem eens een kijkje en zit er wat voor je bij? Schroom dan niet om direct contact op te nemen."

TOP Teamwork B.V.
Hooipolderweg 7
2635 CZ Den Hoorn
Victor Moledo: 06-55756002
Erwin Wijtman: 06-43556880