Win kaarten voor het Symphonic Tribute Concert in het Haagse World Forum (Foto: Hans Zandberg)
Win kaarten voor het Symphonic Tribute Concert in het Haagse World Forum (Foto: Hans Zandberg) Foto: Hans Zandberg

Win kaarten voor het Symphonic Tribute Concert!

DEN HAAG - 'The Pink Floyd Sound', 'The Hague Youth Symphony Orchestra' en 'Popkoor Prestige Pro' geven op zaterdag 15 juni een uniek Symphonic Tribute Concert in het Haagse World Forum.

Tekst: Martin Reitsma

Een deel van de opbrengst gaat naar War Child. De aanvang is 20.00 uur. Organisator van het evenement is Eric Drabbe. "Net als bij het Symphonic Tribute Concert in 2016, gaat een substantieel deel van de opbrengst, vóór aftrek van de kosten, naar War Child", vertelt hij. In 2016 heeft dit ruim 6.000 euro opgeleverd. War Child was er blij mee. De band, The Pink Floyd Sound, wordt dit keer ondersteund door een fantastisch orkest, bestaande uit circa 80 enthousiaste jonge muzikanten onder leiding van dirigent Marcel Geraeds.

Wens
Een wens van velen gaat in vervulling met de integrale en originele uitvoering van 'Atom Heart Mother'(Suite), compleet met koor en orkest. Ook de populairste songs van Pink Floyd ontbreken niet. Drabbe: "Uiteraard wordt het concert uitgevoerd met subliem geluid en een overweldigende licht- laser- en videoshow. De magische samensmelting van al deze elementen is wat de muziek van Floyd mede zo aangrijpend maakt. De adembenemende solo's, sferische orgeltonen en psychedelische effecten, het zit er allemaal in. De magische licht- en videoshow maken dit audiovisuele spektakel compleet.

Kwaliteit
De setlist is uniek! Ook het Popkoor Prestige Pro klinkt spetterend en professioneel en staat voor kwaliteit.
Sponsor World Forum Den Haag bestaat dit jaar 50 jaar en verbindt zich graag aan een organisatie als War Child. Kaarten zijn verkrijgbaar via: www. Ticketmaster.nl https://www.ticketmaster.nl/event/a-symphonic-tribute-to-pink-floyd-tickets/234341

Prijsvraag
Maak kans op twee toegangskaarten. Mail je n.a.w. gegevens naar: prijsvraag@delftopzondag.nl. De winnaar ontvangt per mail bericht.