Ook voor gedurfde keukenachterwanden is Visualls het juiste adres!
Ook voor gedurfde keukenachterwanden is Visualls het juiste adres! Foto:

BTW-korting bij Visualls keukenachterwanden!

DELFGAUW – Veel mensen die een nieuwe keuken hebben gekocht herkennen dit wel. Je denkt alles geregeld te hebben, maar ineens kom je er achter dat er eigenlijk nog niets op de muur is bedacht. Tegeltjes zijn niet meer van deze tijd, maar wat doe je dan?

Visualls in Delfgauw is dé specialist op het gebied van keukenwanden. Zij bieden dé oplossing voor spetters op het stucwerk of vieze voegen tussen de tegels. "Bij ons geen voegen namelijk", zegt Sylvia Rietbroek van Visualls. "Wij leveren allerlei soorten achterwanden voor keukens, niet alleen glas of prints, maar bijvoorbeeld ook matte Collorz achterwanden in een effen kleur. Dit is een luxe aluminium achterwand en is leverbaar in enorm veel kleuren. Met een Collorz achterwand ziet de muur er uit alsof het strak gestuct is, maar kan gewoon met een vochtige doek worden afgenomen."

Voorjaarsactie
Ga langs bij Visualls en profiteer t/m zaterdag 1 juni van de voorjaarsactie: 21% BTW-korting op je aankoop! De showroom van Visualls is geopend van dinsdag t/m zaterdag. Voor meer informatie kun je bellen naar 015-8795050 en kijk voor inspiratie ook eens op Facebook.com/visualls of op de website www.visualls.nl.