Op survivaltocht boven het water bij Paviljoen de Zweth in Kwintsheul
Op survivaltocht boven het water bij Paviljoen de Zweth in Kwintsheul Foto:

Actieve ontspanning bij Paviljoen de Zweth!

KWINTSHEUL - Paviljoen de Zweth is te vinden aan de rand van het Westland, in Kwintsheul, met een schitterend uitzicht over de polders van Midden-Delfland.

Paviljoen de Zweth is al jarenlang hét adres voor sportieve, gezellige activiteiten zoals kanovaren, midgetgolfen, steppen of waterfietsen.

Actieve ontspanning
Sjors Janszen: "We hebben ook elektrische sloepen in de verhuur en u kunt bij ons terecht voor groepsarrangementen en kinderfeestjes. Vertier voor jonge gezinnen met kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar, daar zijn we in gespecialiseerd. Actieve ontspanning, waarbij het plezier de boventoon voert. Kinderen kunnen zich bij ons op verschillende, natuurlijke buiten-speeltoestellen lekker uitleven! In de stoere boomhut of op een echte piratenboot. Ook is er een veldje om een balletje te trappen.
Voor de allerkleinsten hebben we een aparte speelhoek. Als het weer te wensen overlaat, hebben we onze speelkelder met indoor-speeltuin ter beschikking."

Kinderfeestjes
Paviljoen de Zweth is ook bij uitstek geschikt voor het vieren van je kinderfeestje. "We hebben drie opties voorradig: het midgetgolffeestje, het stepfeestje en het survivalfeestje. Bij de laatste, voor kinderen vanaf ca. 8 jaar, beklim je boven water een survivalbaan. Daarna ga je erop uit met een kano en/of waterfiets. Al deze activiteiten, met eten en drinken, nemen ongeveer drie uur in beslag."

Buitengebied
We zitten dichtbij de stad, dus het is op de fiets goed aan te rijden. Heerlijk door het buitengebied van de regio Delft, circa 6 kilometer fietsen. Zien we u dan gauw?"

Kijk voor meer informatie, speciale arrangementen en openingstijden op https://dezweth.nl of bel naar: 0174-290125 / 06 23643950.