Het personeel van de Beterlopenwinkel kan prima rapportcijfers overleggen op het gebied van kwaliteit en service
Het personeel van de Beterlopenwinkel kan prima rapportcijfers overleggen op het gebied van kwaliteit en service Foto:

De Beterlopenwinkel gaat voor service en kwaliteit

DEN HAAG - De Beterlopenwinkel staat momenteel weer als beste schoenwinkel in de regio Haaglanden genoteerd op de onafhankelijke consumentensite 'Alle bedrijven in Nederland'.

De Beterlopenwinkel scoort maar liefst een 8,7 als eindcijfer uit 457 reviews. Dit cijfer komt tot stand door het gemiddelde van drie deelcijfers: een 8,5 voor de eerste indruk die bezoekers krijgen bij binnenkomst van de winkel, een 9,2 voor de service -in de breedste zin van het woord- en een 8,4 voor de prijs/kwaliteitverhouding. Het verkoopteam van de Beterlopenwinkel is supertrots op deze cijfers. De klant heeft geheel onafhankelijk zijn visie gegeven op de werkwijze van de medewerkers en die hebben geen invloed op wat de klant over hen schrijft. Sinds de start van de schoenenwinkel in Den Haag in 2010 draagt de Beterlopenwinkel alle jaren het predicaat 'beste schoenenwinkel' en zij gaat dan ook vol vertrouwen de toekomst tegemoet om wederom supergemotiveerd het vertrouwen van haar klanten vast te houden.
Het motto in de Beterlopenwinkel dit voorjaar en deze zomer is 'Beweeg je fit'. Speciaal hiervoor is een grote, gevarieerde collectie sneakers en wandelschoenen ingekocht voor een dagje winkelen of wandelen in de natuur. De nieuwe collectie Mizuno sportschoenen is door de stabiliteit en goede afwikkeling uitermate geschikt voor mensen met of zonder voetklachten die graag naar de sportschool gaan of lekker willen wandelen tijdens hun vakantie. Onze pedicure heeft door uitbreiding van haar werktijd weer plaats voor nieuwe klanten. Bel voor een afspraak: 070-3099058.
Graag tot ziens in de Beterlopenwinkel aan de Haagse Laan van Wateringse Veld 73. Voldoende gratis parkeergelegenheid rondom de winkel en de koffie staat klaar!
Bezoek ook eens onze website:
www.denhaag-beterlopenwinkel.nl.