De familie Meltzer uit de wijk Tanthof: heel blij met het Green Make Over-team
De familie Meltzer uit de wijk Tanthof: heel blij met het Green Make Over-team Foto:

Delftse familie in 'Green Make Over'

DELFT - Voor iedereen die minder energie en water wil verbruiken om zo geld te besparen en klimaatverandering tegen te gaan, maar niet weet waar te beginnen, is er nu Green Make Over.

Dit nieuwe woon- en lifestyleprogramma helpt in elke aflevering een ander Nederlands gezin met praktische manieren om op comfortabele wijze te besparen op o.a. energie- & waterverbruik. Ook kleding, voeding en mobiliteit komen aan bod. Met de 'groene' tips en tools kunnen kijkers direct actie ondernemen om winst te boeken voor zowel klimaat, portemonnee als wooncomfort.
In de aflevering van zondag 26 mei, aanvang: 16.30 uur, staat de Delftse familie Meltzer uit de wijk Tanthof centraal. Het gezin: vader Max, moeder Robinia, dochter Bo (6 jaar) en zoon Sem (4 jaar) riep de hulp in van het Green Make Over team.

Wooncomfort
Het Green Make Over Team voert daar waar mogelijk praktische en milieuvriendelijke besparingsaanpassingen door, aanpassingen die je in één dag kan realiseren. Alles levert op korte en/of lange termijn winst voor de portemonnee en het klimaat. Niemand hoeft in te leveren op wooncomfort.
Een derde van de Nederlanders wil thuis wel aan de slag met duurzaamheid. Mits het een positieve impact heeft op de portemonnee. Dat is waar Green Make Over bij helpt: quick wins voor het klimaat, wooncomfort én de portemonnee, gebracht met de nodige humor. Het Green Make Over Expert team bestaat uit een energie expert, een isolatie expert, een hovenier, een ledlampen expert, een kledingexpert, een voedingexpert en een expert op het gebied van huishoudelijke apparaten.

Event
Na elke aflevering zijn de deelnemers online te volgen, zie: www.greenmakeover.nl
Elke woensdag na de uitzending is er een feestelijk Green Make Over Event in de regio waar het programma is opgenomen. Dit event vindt plaats op 29 mei, van 18.30-22.00 uur in het Huis van de Stad (in het Stadskantoor) te Delft.
Het event is vrij toegankelijk maar aanmelden is nodig. Dit kan via greenmakeover.nl/evenement