Vroeg uit de veren op Hemelvaartsdag voor een fris dansje!
Vroeg uit de veren op Hemelvaartsdag voor een fris dansje! Foto:

'Fris dansen' op Hemelvaartsdag

DEN HOORN - Fresh Dance, daar word je vrolijk van! Op donderdag 30 mei, Hemelvaartsdag, wordt er aan de Lookwatering te Den Hoorn gedanst op het terrein van Bram en Inge van Marrewijk.

Vanaf 8.45 uur ben je welkom, om 9.00 uur gaat de dansvloer open! Waar je vroeger ging dauwtrappen op Hemelvaartsdag, kun je nu met je voetjes van de vloer. Blijf, met DJ Layon Nais als professionele 'aanstichter' achter de draaitafel, maar eens stil staan. Dat wordt natuurlijk een heidens karwei! Dansen is wat de vroege pot schaft. Iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen manier.
Brenda Kooy nam vorig jaar het initiatief. Mede door de samenwerking met CultuurStek Den Hoorn sloeg die eerste editie van Fresh Dance in als een bom. Want: wie wordt er nou niet vrolijk van dansen?
Brenda: "Het idee om de dag dansend te starten sprak mij aan. Het geeft zo'n positieve vibe, je bent meteen de hele tijd vrolijk. Als ik uitga en er wordt door veel mensen gedanst, word ik altijd helemaal blij. Helaas is dat vaak pas heel laat op de avond. Daarom vind ik het heerlijk om de dag juist te starten met een dansje. Je krijgt er heel veel energie van en je dag kan daarna niet meer stuk!"
Wil jij ook je dag eens echt swingend beginnen? Twijfel dan niet, kom en doe mee!
Bram en Ingrid van Marrewijk aan de Lookwatering nummer 61-B in Den Hoorn stellen zonder aarzeling hun tuin weer beschikbaar. Het is een perfecte locatie voor een festivalgevoel. Hoe meer mensen er mee doen, des te leuker het wordt.

Het volledige programma:
08.45 uur - 09.00 uur: koffie met iets lekkers van Piece of Cake
09.00 uur - 10.00 uur: dansen op muziek van DJ Layon Nais
10.00 uur - 11.00 uur: afterbakkie
Entree: 5 euro, cash te betalen aan de deur.