Het team van Van der Goes Wonen en Slapen nam laatst alvast een voorschot op de aanstaande verhuizing
Het team van Van der Goes Wonen en Slapen nam laatst alvast een voorschot op de aanstaande verhuizing Foto:

Van der Goes Wonen en Slapen gaat verhuizen!

NOOTDORP - Het familiebedrijf Van der Goes Wonen en Slapen aan de Dorpsstraat 64 bestaat inmiddels bijna 85 jaar. Heden ten dage zwaaien broer en zus Perry en Sandra er de scepter.

Er staan prachtige plannen op stapel! Want in oktober/november hoopt Van der Goes de verhuizing naar een andere locatie, Kruisweg 9, afgerond te hebben. Een locatie die alleen maar voordelen heeft: meer vierkante meters showroom (van 600 naar circa 900 m2), een eigen nieuwe slaapafdeling op de 1e etage, een parkeerruimte van maar liefst 18 plekken op eigen grond én verhuurbare loodsen.
"Spannende tijden", zegt Sandra. "Laatst hebben we met het hele team geproost op het slaan van de eerste paal en inmiddels valt er op de bouwplaats al veel activiteit te bespeuren. Een hele nieuwe showroom op de begane grond en een nieuwe beddenafdeling op etage 1. Het verkoopteam is al met twee man uitgebreid. Die zullen we hard nodig hebben, want er worden veel huizen gebouwd in de nabije omgeving: Rijswijk, Delft en Pijnacker/Nootdorp, dus we hebben het druk zat!"

Voorheen deed Sandra de administratie van het bedrijf, nu is ze meer een soort van overall-chef 'reilen en zeilen'. "Bij woninginrichting komt tegenwoordig veel kijken: inmeten van vloeren, veel meer soorten materialen om uit te kiezen, welke zonwering en/of gordijnen binnen? Van der Goes levert een totaalpakket: vloeren, raam- en wandbekleding, meubilair, slaapcomfort en zonwering." Op de vraag op welke manier er afscheid genomen gaat worden van de Dorpsstraat, zegt Perry van der Goes: "We zijn al aan het bedenken wat we onze klanten in de laatste maanden aan acties voor willen schotelen. Zoals het er nu naar uitziet houden we een grootse opruimingsactie in de maanden juli en augustus, dus houd onze reclame-uitingen in de gaten!"