Afbeelding
Foto: Martin Groen

Jori Noordhoek

Heerlijk aan het genieten hier in het Zuidplantsoen?
Nou, inderdaad. Ik kom net terug uit Houten, Ik werk als ZZP-er en organiseer evenementen en facilities. Het is heerlijk om in het zonnetje de honden uit te laten. Eén is er van de overburen, eentje van m'n schoonouders en eentje van mezelf. Ik ga er veel op uit met ze. Als ZZP-er kan ik daar ook flexibel mee omgaan. Regelmatig laat ik ze ook meerennen als ik op de moutainbike zit of aan het hardlopen ben.

Wat moet ik me voorstellen bij evenementen en facilities?
Ik werk in de organisatiebranche. Ik ben projectcoördinator voor de Ondernemersvereniging Vrijenban Wippolder en organiseer de Hanging Baskets in heel Delft. Namens het Ondernemersfonds Delft zorg ik ervoor dat de hanging baskets met de rode en roze geraniums in de hele stad te bewonderen zijn. Maar ook in andere delen van het land lever ik een bijdrage aan evenementen. Ik hou er van verschillende balletjes hoog te houden en spin in het web te zijn.

Ben je nog andere leuke dingen aan het doen?
In september word ik vader. Ik ben dus druk bezig met de babykamer. Ik vind dat leuk en bijzonder om mee te maken.

Wat was voor jou hét nieuws?
Met name de boodschap van Marianne Zwagerman: "Stop met mensen laag opgeleid noemen. Ze zijn praktisch opgeleid, dat is niet slechter dan theoretisch. Er zijn zat mensen opgeleid die theoretisch zijn opgeleid en niks kunnen."

Wat vind je de mooiste plek van Delft?
Eigenlijk de combinatie van het knusse stadse Delft en de groene omgeving er om heen. Je hebt hier echt wat te kiezen en daarin voel ik me thuis.