Kom naar het Moodz Hollands Vesteval: zing mee en dans de hele nacht!
Kom naar het Moodz Hollands Vesteval: zing mee en dans de hele nacht! Foto:

Ga uit je dak op het Moodz Hollands Vesteval!

DELFT - Moodz Eten En Drinken viert dit jaar haar 10-jarig bestaan en dat mag natuurlijk niet 'geruisloos' voorbij gaan. Daarom pakken eigenaars George en Monique Zevenbergen, die een decennium geleden met hun moderne eetcafé op de tweede stek eindigde bij 'Mijn tent is top' van Herman den Blijker, groots uit met een muzikaal festival: het Hollands Vesteval!

Op zondag 19 mei verandert het terras van Moodz aan het Vesteplein 4 in een feestende, kolkende massa. Tenminste dat is wel de bedoeling, want het zal 'los gaan' op z'n Hollands! De artiesten die van 15.00 uur tot 23.00 uur hun opwachting maken zijn: Alex (bekend van 'Een Bossie Rooie Rozen'), Mike Peterson (bekend van de tv-programma's 'Bloed, Zweet & Tranen' en 'Topper Gezocht!'), Quido van der Graaf (halve finalist 'The Voice of Holland 2018'), Tino Martin (deelnemer 'Soundmixshow 2002' , 'Bloed, Zweet & Tranen' en 'Beste Zangers'. Winnaar van een Edison Award en de Edison Popprijs) en feest-DJ Joep. De laatste sluit de avond af met heerlijke deuntjes, genres: 80's, 90's, club, EDM en house. Nee, 'geruisloos' is het allemaal niet. Feestelijk en gezellig wel. Dus, heerlijk uit volle borst meebrullen en voetjes van de vloer gegarandeerd! Het Vesteplein als 'vestevalterrein' waar de beste feestartiesten van Nederlandse bodem hun beste stem en draaiskills voorzetten! Let op, minimumleeftijd: 18 +.

Naast het feestelijke jaarprogramma biedt Zevenbergen ook een membercard voor gasten die goed is voor scherpe acties in zijn zaak.

Kaarten
Tickets zijn te koop via:
bit.ly/HollandsVesteval
Ga voor het 'Wie niet waagt wie niet wint'-ticket van 19,95 euro. Mochten deze al volledig uitverkocht zijn, dan bestaat de mogelijkheid om een 'Beter laat dan nooit'-ticket aan te schaffen van 21,95 euro.