De dames van Loïs Lane, hier in gesprek met Charles van Harling, treden ook op tijdens de Tong Tong Fair
De dames van Loïs Lane, hier in gesprek met Charles van Harling, treden ook op tijdens de Tong Tong Fair Foto:

Win kaarten voor de Tong Tong Fair op het Malieveld!

DEN HAAG - Voor een vakantie naar Zuid-Oost Azië hoef je niet ver te reizen, want van 23 mei t/m 2 juni ligt het om de hoek. Op de Tong Tong Fair op het Malieveld in Den Haag om precies te zijn.

Tientallen standhouders komen exclusief over uit Indonesië en andere landen in Zuid-Oost Azië. Standhouders uit Jakarta, Depok, Garut, Tangerang (West-Java), Yogyakarta, Sleman (Midden-Java), Malang (Oost-Java), Wondama (West-Papua), Bukittingi (West-Sumatra) en Bali. Ook de landen Singapore, Vietnam, Thailand, Zuid-Korea, India en Nepal zijn vertegenwoordigd.

Eetwijk
Geen jetlag, geen dure vliegreis, maar wél de sfeer van de populaire nightmarkets in Azië. Overal op de Tong Tong Fair staan waroengs en toko's met koekjes, snacks, verse klapper en doerian. Om over de beroemde Eetwijk nog maar te zwijgen! Van babi pangang tot fun voor veggies, het aanbod is enorm en rijk gevarieerd.

Podia
Op de diverse podia zijn artiesten uit o.m. Jakarta, West-Sumatra en Tahiti te bewonderen, maar ook artiesten van dichterbij: van Kaylee tot Loïs Lane en van DJ Sunny Jansen tot Sjors van de Panne. Kortom: ook muzikaal komt jong en oud aan zijn of haar trekken!

Kaarten
Wil jij kaarten winnen voor de 61e editie van de Tong Tong Fair op het Malieveld in Den Haag? Het Kasteeltje en Delft op Zondag mogen 2 x 2 toegangskaarten weggeven voor dit exotische festijn. Wat moet je hiervoor doen? Mail ons met wie jij het liefst naar de Fair zou willen gaan. Je reactie graag zo snel mogelijk mailen naar: maakkansopkaarten@delftopzondag.nl

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de site:
www.tongtongfair.nl