Zaterdag 25 mei kun je zomerse inspiratie opdoen tijdens de modeshow bij De Hippe Engel in Den Hoorn (Hof van Delftstraat 1A)
Zaterdag 25 mei kun je zomerse inspiratie opdoen tijdens de modeshow bij De Hippe Engel in Den Hoorn (Hof van Delftstraat 1A) Foto:

Zomer in Den Hoorn!

DEN HOORN - Zaterdag 25 mei is het zomer in Den Hoorn! Op het pleintje naast onze winkel (Hof van Delftstraat 1A, dus tussen Bloem&Zo en De Hippe Engel in) showen onze modellen tussen 14.00 en 15.00 uur de mooiste zomermode.

Jurkjes van het Nederlandse merk Freebird Icons, blouses van Alchemist, korte broekjes van Fiveunits, jumpsuits van Armed Angels, tops en rokjes van Modström, jeans van Kings Of Indigo, lange jurken van Simple, sneakers van Woden en zonnebrillen van Matt & Nat.

Vóór en ná de show ben je natuurlijk van harte welkom om te kijken, te passen en te shoppen! Ook zorgen we voor een GRATIS hapje en drankje, gezellig als je erbij bent. We zijn die dag open van 10.00 tot 16.00 uur!
Duurzame mode
De Hippe Engel is een nieuwe damesmodewinkel in Den Hoorn (Hof van Delftstraat 1A). Wij, Gelske en Evita zijn deze winkel gestart omdat wij geloven in mooie en duurzame mode. Die combinatie vind je bij ons in de winkel. Blouses, jurkjes, jeans, tops, broeken en rokken, sneakers, sandaaltjes en ook sieraden en tassen, allemaal items met zorg door ons
geselecteerd op basis van pasvorm, natuurlijke materialen en een duurzaam productieproces. Naast bovenkleding verkopen wij ook lingerie van de merken Triumph en Ten Cate. Merken met een grote collectie onderkleding, zodat je nieuwe zomerjurkje extra mooi uitkomt! We laten onze zomercollectie graag aan je zien tijdens de modeshow op zaterdag 25 mei, tussen 14.00 en 15.00 uur, naast onze winkel in Den Hoorn. Tot dan!
BE AN ANGEL, LOVE FASHION