Lekker kunstzinnig kliederen bij kinderdagverblijf Klavertje Vier
Lekker kunstzinnig kliederen bij kinderdagverblijf Klavertje Vier Foto:

Nieuw geopend: kinderdagverblijf Klavertje Vier

DELFT - Sinds 1 mei is de wijk Buitenhof een nieuw kinderdagverblijf rijker: Klavertje Vier, een prachtig kinderdagverblijf naast de Titus Brandsmaschool.

Klavertje Vier is een kleinschalig, huiselijk kinderdagverblijf met twee groepen: een babygroep voor zes en een peutergroep voor dertien kinderen.

Enthousiast
Vaste medewerkers Monica, Joleen en Wendy en teamcoach Kitty van Dijk zijn enthousiast over de nieuwe locatie. Samen zijn ze maanden bezig geweest met de voorbereiding van de opening.
"Het is super om te zien dat wat je samen bedacht hebt in de praktijk ook gerealiseerd is. De warme sfeer op de groepen, het licht, de ruimte binnen en buiten, het blijkt in de praktijk allemaal nog mooier dan we ons van tevoren konden voorstellen."
Dat niet alleen de medewerkers enthousiast zijn, blijkt wel uit het feit dat een aantal ouders hun kind al voor de verbouwing afgerond was had ingeschreven. Fijn voor ouders is ook dat de wijk Buitenhof nu eindelijk een echt kindcentrum heeft, waar onderwijs en kinderopvang nauw met elkaar samenwerken. Naast het kinderdagverblijf maken ook peuteropvang en BSO Het Klavertje en de Titus Brandsmaschool onderdeel uit van het kindcentrum.

Beleving
Kim van der Schoor, bestuurder van Stichting Kinderspeelzaal, kan haar geluk niet op. "Deze nieuwe locatie laat zien waar wij als organisatie voor staan: wij willen dat de beleving en ervaring van het kind op elke locatie centraal staat. Dat is ook op ons eerste dagverblijf gelukt en daar mogen we samen heel erg trots op zijn!"
Kinderdagverblijf Klavertje Vier is sinds 1 mei open. Nieuwsgierig geworden naar de locatie? Kom langs op de officiƫle opening, donderdag 23 mei tussen 14.30 uur en 17.00 uur of kijk op de site www.kinderspeelzaal.nl voor meer informatie.