Kom 'vrijwilligen' bij Fringe Delft, bijvoorbeeld een kassadienst! (Foto: E. van Tongeren)
Kom 'vrijwilligen' bij Fringe Delft, bijvoorbeeld een kassadienst! (Foto: E. van Tongeren) Foto: E.A.T.C. van Tongeren

Delft Fringe Festival zoekt vrijwilligers

DELFT - Het Delft Fringe Festival kan niet zonder de hulp van festivalvrijwilligers. Elk jaar helpen bijna 100 vrijwilligers mee om het festival tot een succes te maken!

Voor de komende editie zoekt het festival nog versterking van het team. Zowel tijdens het festival als in de voorbereiding is er veel werk te doen. Maak het festival mee als publieksbegeleider, kassamedewerker, allround festivalmedewerker of productiemedewerker. Aanmelden kan via www.delftfringefestival.nl.

Gratis
Festivalvrijwilligers zijn onmisbaar voor het Delft Fringe Festival, dus wordt het vrijwilligerswerk zo leuk en aangenaam mogelijk gemaakt. Als vrijwilliger kun je álle voorstellingen gratis bezoeken, mits je minimaal 3 diensten werkt. Je krijgt het officiële festival t-shirt en voordat jouw dienst begint krijg je wat te eten en te drinken mee. Dankzij de vrijwilligersovereenkomst ben je verzekerd via de vrijwilligersverzekering van de gemeente Delft. Natuurlijk vindt er tijdens het festival een goed feest plaats, mét legendarische karaoke. Bovenal is het heel erg leuk om tijdens het festival te werken én een unieke kijk achter de schermen te krijgen.

Informatie
Het Fringe Festival neemt van donderdag 30 mei tot en met maandag 10 juni voor de negende keer op rij bezit van Delft. Het is het belangrijkste en grootste theaterfestival voor jonge makers. Op 22 locaties spelen 56 podiumkunstenaars ruim 475 voorstellingen. Een toonaangevend festival waarin aanstormende talenten, oude zielen en vrije geesten zorgen voor cultureel kippenvel. Maak kennis met het talent van morgen!

Voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen met Mara Liza de Bakker via maraliza@delftfringefestival.nl. Je kunt je natuurlijk ook direct aanmelden via de site www.delftfringefestival.nl