Henry van Loon, in het nieuwe seizoen te zien in Theater de Veste (Foto Bob Bronshoff)
Henry van Loon, in het nieuwe seizoen te zien in Theater de Veste (Foto Bob Bronshoff) Foto: Bob Bronshoff

Parade aan BN'ers te zien in Theater de Veste

DELFT - "Spot dit najaar de artiest!" Een ongekend groot aantal BN'ers komt vanaf dit najaar naar Delft om te schitteren in Theater de Veste. Een behoorlijk aantal is meerdere malen op televisie geweest. Bekenden waar je wellicht van denkt: "Die ken ik!" Of dat je je afvraagt: "In welke serie, film of spelshow was hij of zij te zien?"

Zo speelt de cast van de televisieserie 'De Luizenmoeder' in verschillende theaterproducties. Denk aan Ilse Warringa, Henry van Loon, Rop Verheijen en Meral Polat. Hier houdt het niet mee op; verder komen bijvoorbeeld de jongens van Rundfunk, Jeroen van Koningsbrugge (o.a. 'Draadstaal' en 'De Lama's'), Tjitske Reidinga (o.a. 'Gooische Vrouwen'), Dennis van Aarssen (winnaar van de Voice of Holland editie 2019), Floris Kortie (sidekick bij Podium Witteman), Thomas Erdbrink (van de documentaire tv-serie 'Onze Man in Teheran'), Dominic Seldis (jurylid bij 'Maestro'), Theo Maassen (o.a. 'Flikken Maastricht' en 'All Stars'), Frank Lammers (o.a. te zien in de reclames van de supermarktketen JUMBO), Joke Bruijs (o.a. 'Toen was geluk heel gewoon'), Huub Stapel (o.a. 'Flikken Rotterdam'), Stefan de Walle (o.a. 'Flodder'), Arjan Ederveen (o.a. 'Theo & Thea') en Jack Wouterse (o.a. 'All Stars' en 'Grijpstra & De Gier) naar Theater de Veste. Een opsomming van talent wat bij de echte fan het water in de mond doet lopen!

Muziekwereld
Naast beroemdheden die je van televisie kent, zijn er ook verschillende BN'ers uit de muziekwereld zoals Herman van Veen, Jett Rebel, Spinvis en NITS te gast. En doet bijvoorbeeld YouTube vlogger Nienke Plas haar entree in het theater. Daarnaast zijn de heren van 'Bureau Sport': Frank Evenblij en Erik Dijkstra ook te zien op de bühne. Dit is echter nog niet alles… er is meer, veel meer!

BN-ers spotten
Het kan dus zomaar zijn dat je op de dag van het optreden een BN'er tegen het lijf loopt, op straat, in één van de vele Delftse horecagelegenheden, of na afloop van een voorstelling in het theatercafé van Theater de Veste. Dat wordt iets om naar uit te kijken. Een nieuwe Delftse activiteit: 'Spot de artiest!' Tip: Ze houden zich meestal in- of dichtbij theaters op....

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen 19|20 gaat op zaterdag 18 mei om 12.00 uur bij Theater de Veste van start. Verzeker jezelf van de beste plaatsen dit najaar en boek alvast in de voorverkoop. Meer informatie via: www.theaterdeveste.nl

Natuurlijk zijn er ook in het lopende seizoen nog vele voorstellingen het bekijken waard zijn. Wees welkom!